Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/aloteakf/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/aloteakf/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/aloteakf/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/aloteakf/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/aloteakf/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aloteakf/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/aloteakf/public_html/index.php on line 179Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aloteakf/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/aloteakf/public_html/system/library/currency.php on line 45Notice: Undefined index: route in /home/aloteakf/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_header.php on line 8 Livrarea comenzilor
Newsletter
* Email
Nume (optional) 
Abonare
 

Livrarea comenzilor

COSTUL DE LIVRARE

Costul de livrare este 19 lei, indiferent de valoarea comenzii, si indiferent de destinatie (Bucuresti si restul tarii), direct la adresa mentionata de dumneavoastra. Livrarea se face prin curier rapid la adresa indicata in comanda.

TIMPUL DE LIVRARE

Pentru comenzi cu livrare in Bucuresti:

- comenzile se livreaza in termen de 5-7 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Numai comenzile confirmate telefonic vor fi procesate si expediate.

Pentru livrari in alte localitati

- comenzile se livreaza in termen de 5-7 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Numai comenzile confirmate telefonic vor fi procesate si expediate.

Inainte de livrare, este posibil ca curierul sa incerce sa contacteze destinatarul pentru a se asigura ca poate fi gasit la adresa sau, daca este cazul, pentru a stabili un alt interval orar de livrare, sau o alta adresa.

Important: Comenzile se livreaza numai pe teritoriul Romaniei.